2019. június 13., csütörtök

7 hetes fiúk / 7-week-old boys "G"

Donna kölykei 7 hetesek. Mostanra már megismerkedtek a többi kutyánkkal... Lujzival már rég, utána jött Cili, a nagynéni, aki nagyon szereti a kicsiket, tavaly Lujzi kölykeivel is ő játszott a legtöbbet; majd utána fokozatosan mindenkivel...
A nagy hőség miatt kora hajnalban és késő este a legaktívabbak, akkor tombolják ki magukat, hogy aztán napközben jót aludjanak a hűvösben.
Imádják a vizet - ezen persze nem csodálkozunk :) - valamelyik szabályosan belefekszik az itatóba, úgy érzi jól magát.
Donna's puppies are 7 weeks old. By now, they've met with all of my dogs... first with Lujza (long ago), then with Cili, their aunt, who loves puppies very much; then with the others step by step... 
They are very active, especially in the early morning and late evenging hours, because of the quite hot weather, and they're sleeping through the day in a cool room. 
They love water - but it's not surprising of course :) - some of them used to lie in the waterbowl. 

Így festenek a fiúk 7 hetesen / Here are the boys at their age of 7 weeks

Sunnycafe Gracious Mocha, az egyetlen barna kiskutya az alomból, aki néha szeret kicsit különvonulni a többiektől, de ha pl labdát lát, nem akarja odaadni senkinek:


Sunnycafe Gateway to Magic, a zöld nyakörves fiú, aki nem elégszik meg a felajánlott játékokkal, új kihívásokat keres (mint pl. a képen: egy papuccsal futott el nagy boldogan):


Sunnycafe Guiding Knight, a kék nyakörves fiú, aki egyedül is feltalálja magát - mindig talál valami rágcsálnivalót, amivel el szórakozhat, amúgy első számú játszó-birkózó társa a szürke nyakörves fiú...


Sunnycafe Guardian Angel, a szürke nyakörves fiú, aki a fiúk közül elsőként rohan az emberhez (ha egyáltalán lehet ebben sorrendet állítani 😀 mert elég szoros a "verseny"), ő az, aki első perctől kezdve mozdulatlanul tűrte a mérlegelést, nem akart lemászni róla, sőt, volt hogy el is aludt közben.


Több fotó / More photos:
https://www.facebook.com/pg/napsugarfarm/7weekboys

... és a végére egy csoportkép / ... and here is a team photo of the boys:

Guardian Angel - Guiding Knight - Gracious Mocha - Gateway to Magic

folyt. köv. a lányokkal... / will be continued with the girls... 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.