2018. november 22., csütörtök

Új reménységeink 3. / Our new hopes part 3 - Carlos

A 3. részben Carlost szeretném bemutatni. Ő tegnap volt 5 hónapos, és Lalihoz hasonlóan ő is 10 hetes korában került hozzánk.
In part 3, I'd like to introduce Carlos. He is 5 months old, and he's been with us since his age of 10 weeks (as Lali).

Riverlab's Don Carlos "Carlos":
Carlosról az első dolog, ami eszembe jut: rendkívül emberközpontú... állandóan ott van az ember lábánál, igényli a simogatást, a kontaktust, és csak akkor megy játszani a többiekkel, ha először ezekből megfelelő mennyiséghez jutott. :) Imádja a vizet, akár 1 dl vízben is képes megfürödni, de az úszás sem volt neki kérdés egy percig sem.
3 kiállításon jártunk vele eddig, mindhárom alkalommal Nagyon ígéretes 1 eredményt ért el - ebből az egyik MRVE Special CAC-on (5 bébi kan nevező közül), ami nagyon szép eredmény! (Ő is Hungária Minor Puppy Bajnok ezáltal!)
The first thing, that comes in mind about Carlos: he is very people-oriented... he is always by our feet, requires petting and contact; and he goes to play with the others only if he got enough amount of these things. :) He loves water, he is able to have a bath in 1 dl water, but swimming wasn't a question for him either. 
We entered him 3 shows, and all the time he got Very promising 1 - one of them is at MRVE Special CAC (from 5 entered dogs), so it's quite a nice result I think! (And he is also Hungarian Minor Puppy Grand Winner!)

Riverlab's Don Carlos 4 months old
Carlos & dummy
Carlos 5 months old


Szülei / His parents: 
Apa / Father: MultiCH, Int.WorkCH Rainriver His Magesty
Anya / Mother: Riverlab's Brunette


Carlosról képek vannak fent a következő albumban: 
You can find more photos of Carlos in the following folder: 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.